Butiken

Ny större storlek på den populära gäddjiggen från Storm. Den har en bred och lugn gång som gör den oemotståndlig för stora gäddor vid pelagiskt spinnfiske. Finns i 8 färger. 85 gram.

 r.i.pt-bone
Läs mer

Ny rulle från Shimano perfekt för abborrefisket eller annat lättare fiske. SLX DC har en digital kastbroms som avsevärt minskar trassel. Det funkar verkligen! Äntligen en rulle med digital kastbroms till ett överkomligt pris.

Utväxling: 7.2:1
Vikt: 215 g
Kullager: 4BB + 1R

 

 SLX DC
Läs mer

Helt nya solbrillor från Svartzonker. Bågen är gjord av acetan med en genomgående wire som gör själv kan forma bågen efter ditt eget önskemål. CE-märkta vilket garanterar högt UV-skydd, samt polariserande linser.

 McShade
Läs mer

Nu är det kräfttider och vi har prylarna! 3 olika burar, bete, betesboxar, lina, flöten, hakar, betesnålar mm.

 Goldfish komplett kräftfiskepaket jpeg
Läs mer

Gösmagneten nr. 1 på Ekoln! Nu när högsommarvärmen har kommit brukar trollingfisket på Ekoln vara riktigt hett. Vi har laddat upp med glödheta Ripplin red fin i guldfärgen.

 C85-98
Läs mer

Thermacell® Myggskydd är en portabel och lättanvänd refillprodukt för utomhusbruk som ger ett mycket effektivt skydd mot mygg. Ljudlöst och luktfritt utsöndrar apparaten ett myggmedel som skapar en skyddszon på 20m² med upp till 98% skydd. Passar perfekt på terrassen där hemma, såväl som vid camping, jakt, fiske, båtliv etc. Du slipper otrevliga dofter, rökelser, myggmedel eller kemikalier på din hud, men framför allt – du slipper myggen!

 Thermacel MR300
Läs mer

Abborrar älskar kräftor! Denna nya jigg från Strike Pro är designad så att klorna står uppåt när kräftan ligger på botten. Perfekt att rigga med en offset-krok för att kunna fiska i växtlighet.

6 färger.

 29-SP172G-C023
Läs mer

Nytt abborrebete från Darts med hög profil, mycket rassel och VMC-krok.

7cm, 11g
7 fina färger

 G7403-801 HGM Chuber
Läs mer

Nytt bete för Norgefisket. Baserad på en 3D-scan av en riktig bläckfisk. Självlysande och sticker verkligen ut!

300g eller 400g
3 färger

 62427_95mm_10g_Pink_Glow_2pcs_
Läs mer